English  Danish 

Terms I Privacy I Handelsbetingelser

DANISH:

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos KAI Copenhagen Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til KAI Copenhagen Aps videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos KAI Copenhagen Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til contact@kaicopenhagen.com .

Vi trækker beløbet når varen sendes fra lager.

Kort og plakater:

Der kan forekomme en lille forskel i farverne fra trykomgang til trykomgang.

Strikkede kludedukker og dyr:

Detaljer er broderet og syet sammen i hånden . Derfor kan der være en lille forskel i udtrykket på disse.

Skytsengle:

Hver en engel er unikt lavet af menneskehænder. Derfor tages der forbehold for de små forskelle.

Afsendelse:

Ordrer afsendes indenfor 3 hverdage og afsendes med almindelig post hos Post Nord, GLS eller DAO . 

Reklamation og retur:

Returnering skal ske inden 14 fra modtagelsen af din ordre. Produktet skal være i sin originale emballage og i samme stand som ved modtagelsen. Kunden betaler for forsendelse af returvarer. Send os en email på contact@kaicopenhagen.com, hvis du ønsker at returnere en vare og vedhæft den kvittering du har modtaget på mail. Der er 2 års reklamationsret på alle varer. 

Vare solgt på udsalg, out-let eller nedsat, returneres ikke.

Returadresse :

KAI Copenhagen Aps - Fælledvej 25 1 tv, 2200 København N, Denmark

CVR nr.:

36947691

-----------------------------------------------------------------------------------------------

ENGLISH:
What do we do with your personal information (personal data policy)
We make the registration of your personal information for the purpose of delivering the item to you.

The personal data are registered with KAI Copenhagen Aps and are kept for five years after which the information is deleted.

When collecting personal information through our website, we ensure that it is always done by giving your explicit consent so that you are informed exactly what information is collected and why.

The Director has access to the information that is registered about you.

We do not store customer information encrypted.
We do not transmit customer information encrypted.

Information provided to KAI Copenhagen Aps is not disclosed or sold to third parties in any way, and we do not detect any personally sensitive information.

As registered with KAI Copenhagen Aps, you are always entitled to object to registration. You also have the right to understand what information is registered about you. You have these rights in accordance with the Personal Data Act and contact you in this connection to contact@kaicopenhagen.com.

We deduct the amount when the item is shipped from stock.
Delivery and shipping rates 
We ship your order within three workdays. Posters and other products are shipped with DAO or GLS.
  

Free delivery in Denmark on orders exceeding 500 DKK. 

Delivery in Denmark

Orders under 500 kr. 35 DKK 

You can pick up your order in our studio - if you wish to do so please give us a call on 61711706 or an email to contact@kaicopenhagen.com

Delivery in Europe 

All orders  10 € 

Delivery world 

Please ask by 

____________________________________________________________________

 Return

Return of your order must happen no later than 2 weeks after delivery. The product must be in original packaging and in same condition as when you received it. The costumer pays for shipping. Please send an email to contact@kaicopenhagen.com to let us know that your order is being returned. Attach your receipt. There is 2 years warranty.

Products bought on sale, outlet or reduced prices can not be returned.

Address for return:

KAI Copenhagen Aps - Fælledvej 25 1 tv, 2200 København N, Denmark

We accept the following cards: Dankort, MasterCards, Maestro, Visa, Visa Electron, V PAY, JCB, American Express

Corp reg:

36947691